DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Gümüşhane’de eğitime kar engeli! 6 Şubat’ta okullar tatil – Birlik Haber Ajansı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Gümüşhane’de eğitime kar engeli! 6 Şubat’ta okullar tatil – Birlik Haber Ajansı
reklam

GÜMÜŞHANE-BHA

Gümüşhane Valiliği, kentte etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle 6 Şubat Perşembe günü il genelinde eğitim öğretime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

Gümüşhane Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Meteorolojik tahminlere göre, ilimiz genelinde yoğun kar yağışının 06 Şubat 2025 tarihine kadar devam edecek olması ve hava sıcaklığının düşmesine bağlı olarak yollarda oluşacak buzlanmanın sebep olabileceği ulaşımdaki aksamalara binaen, il merkezi ve ilçelerimizde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren her tür ve derecedeki resmi/özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarında, 06 Şubat 2025 Perşembe günü (1) bir gün süreyle eğitime ara verilmesine karar verilmiştir.

”İdari izin”

Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından; hamile, engelli, diyaliz hastaları ile kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memurlar ve diğer kamu görevlileri 06 Şubat 2025 Perşembe günü 1 (bir) gün süreyle idari izinli sayılacaklardır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Kaynak: GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ İL BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

YORUM YAP