DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Çankırı FK’dan Taraftara Çağrı: “Gücümüz Birliğimizdir”

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çankırı FK’dan Taraftara Çağrı: “Gücümüz Birliğimizdir”
reklam

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) ilk haftasında deplasmanda Çorum ekibi Gençlik Mimar Sinan Spor Kulübü’nü 1-0 mağlup ederek 3 puanla lige başlayan Çankırı Futbol Kulübü (FK), ligin ikinci hafta mücadelesi öncesinde taraftarlarına seslendi.

BAL 5. Grup’ta yer alan Çankırı FK, sezonun ilk maçında Çorum’da önemli bir galibiyet elde etti. 1-0’lık skorla hanesine 3 puanı yazdıran temsilcimiz, gözünü ikinci haftaya çevirdi. Çankırı FK, 13 Ekim Pazar günü saat 14:00’te evinde Karadeniz Ereğli Belediyespor’u ağırlayacak.

Kritik maç öncesinde kulüp yönetimi, taraftara yönelik yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi: “Çankırı Futbol Kulübü olarak bu hafta çok önemli bir maça çıkıyoruz. Evimizde, Karadeniz Ereğli Belediyespor’u konuk edeceğimiz bu kritik mücadelede, sizin desteğinize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Şampiyonluk yolunda attığımız adımların en büyük güvencesi siz büyük taraftarlarımızsınız. Birlikte sesimizi yükseltelim, takımımızı zafere taşıyalım. Tüm taraftarlarımızı bu büyük maçta tribünleri doldurmaya davet ediyoruz. Gücümüz birliğimizdir.”

Ligin ilk haftasında moral depolayan Çankırı FK, Karadeniz Ereğli Belediyespor karşısında alacağı galibiyetle şampiyonluk yolunda güçlü bir adım daha atmayı hedefliyor. Tüm gözler Pazar günü oynanacak bu önemli karşılaşmada olacak.

YORUM YAP

HAFTANIN MAÇLARI

DETAYLI FİKSTÜR
reklam