DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Çankırı’da Polis ve Benzinlik Çalışan Arasında Kavga

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çankırı’da Polis ve Benzinlik Çalışan Arasında Kavga
reklam

Çankırı merkezde bir benzin istasyonu çalışanı, Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde görevli biri sivil, beş polis memuru tarafından darp edildiğini iddia etti.

Olay, Çankırı’nın Ankara yolu üzerindeki BP benzin istasyonunda meydana geldi. İstasyonda çalışan bir kişi ile sivil kıyafetli bir polis memuru arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında polis memuru mesai arkadaşlarını çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen dört resmi kıyafetli polis, benzinlik çalışanını darp etti. Çalışanın burnunun kırıldığı öğrenilirken, kavgayı ayırmaya çalışan G.A. ve A.K. de şiddete maruz kaldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, yaralıları hastaneye sevk etti. Olayın ardından işyeri sahibinin, olaya karışan polisler hakkında şikayette bulunduğu bildirildi.

Çankırı Valiliğinden Açıklama

Çankırı Valiliği, yaşanan olayla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Valiliğin açıklamasında, “03.10.2024 Perşembe günü sabah saat 09.15 sularında il merkezinde bulunan bir benzin istasyonunda, Özel Harekat Polisleri ile istasyon çalışanları arasında çıkan tartışma ve arbede Cumhuriyet Başsavcılığı’na intikal etmiştir.” ifadeleri kullanıldı

YORUM YAP