DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Kurşunlu Yeni Hükümet Konağının İnşaatı Başladı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kurşunlu Yeni Hükümet Konağının İnşaatı Başladı
reklam

Kurşunlu’ya yapılacak  Yeni Hükümet Konağının İnşaatı Başladı

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde temeli atılan yeni hükümet konağı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu tarafından ziyaret edildi.

Ziyarete AK Parti İl Başkan Vekili Cihat Demirkapı, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Ulusoy, Çankırı İl Teşkilat mensupları katıldı.

Kurşunlu’ya ve Çankırı’ya Hayırlı Olsun

AK Parti Grup Başkanvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu, söz konusu proje ile ilgili “Allah’a çok şükür, Kurşunlu ilçemize yeni bir hükümet konağı kazandırma sürecinde temel atma aşamasına geldik. 1000 metrekare taban alanına sahip olacak bu hükümet konağı, hem Kurşunlu’ya hem de Çankırı’mıza hayırlı ve uğurlu olsun.
Bu binada, 1000 metrekarelik Adliye Binası alanı da dahil olmak üzere, çeşitli kamu kurum ve kuruluşları yer alacak. Gerçekten tarihi kimliği ile güzel bir hizmet binası kazandırıyoruz” dedi.

Mimari Mirasla Modern Hizmet Buluşuyor

Akbaşoğlu, yeni hükümet konağının mimari özelliklerine de dikkat çekerek, “Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyetimizin mimari özelliklerini taşıyan ve kendine özgü bir kimliği olan bir kamu binası inşa ediyoruz. Bu yapı, bölgenin kültürel mirasını yansıtırken modern hizmet anlayışına da uygun olarak tasarlandı. İnşallah Kurşunlu’muza ve Çankırı’mıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yeni hükümet konağının tamamlanmasıyla birlikte, Kurşunlu’da kamu hizmetleri tek bir çatı altında toplanacak ve bu durum, hem vatandaşlar hem de kamu görevlileri için büyük bir kolaylık sağlayacak.

Salı günü yapılması planlanan temel atmaya ilişkin törenler Pazartesi günü Ilgaz’da yaşanan orman yangını nedeniyle iptal edilmiş, bununla beraber yüklenici firma tarafından hazırlanan alanlara Salı günü beton dökülmesine başlanılarak kalan zemin bölümlerine de çarşamba günü beton atılmasıyla sürecin tamamlanmasına karar verilmişti.

Salı günü Ilgaz’da yangın söndürme çalışmalarına nezaret eden Akbaşoğlu, beraberindeki AK Parti İl teşkilatı ile birlikte çarşamba günü Ilgaz’da soğutma çalışmalarında bulunanları ziyaret ederek, yangın söndürme çalışmalarına katılan kahramanlara ayrı ayrı teşekkür etti.

Ardından Kurşunlu’ya geçen heyetle birlikte Hükümet Konağı inşaatını ziyaret ederek temele harç koyan Akbaşoğlu, AK Parti Kurşunlu İlçe Başkanlığı’nın haftalık yönetim kurulu toplantısına da iştirak etti. Muhammet Emin Akbaşoğlu ve beraberindeki heyet Kurşunlu’daki programlarının ardından, Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan’ın vefat eden amcasının öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.