DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Namağlup serisi 7 maça çıktı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Namağlup serisi 7 maça çıktı
reklam

ANKARA-BHA

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Esenler Erokspor, Ankara Keçiörengücü’nü kendi evinde ağırladı. Esenler Erokspor Stadı’nda oynanan karşılaşma, büyük bir heyecana sahne oldu ve 2-2’lik beraberlikle sona erdi.

Maça hızlı başlayan Ankara Keçiörengücü, 10. dakikada tecrübeli forveti Mame Diouf’un kaleciden dönen topu tamamlamasıyla 1-0 öne geçti. Ancak Esenler Erokspor, bu gole 25. dakikada Mame Faye’nin etkili vuruşuyla yanıt vererek durumu eşitledi. İlk yarının son dakikalarına doğru, 37. dakikada Ali Dere’nin kendi kalesine attığı talihsiz golle Esenler Erokspor 2-1 öne geçti ve soyunma odasına bu avantajla girdi.

İkinci yarıda daha baskılı bir oyun sergileyen Ankara Keçiörengücü, rakip kalede gol aramaya devam etti. Maçın son anlarına kadar gol bulamayan başkent temsilcisi, 90+7. dakikada oyuna sonradan dahil olan Oğuzhan Ayaydın’ın attığı golle skoru 2-2’ye getirerek bir puanı kurtardı.

Bu sonuçla namağlup serisini 7 maça çıkaran Keçiörengücü, puanını 14’e yükseltti. Son 3 maçını kazanan Esenler Erokspor ise galibiyet serisine sonlandırdığı maçta bu sezonki ilk beraberliğini aldı ve puanını 13 yaptı.

YORUM YAP

HAFTANIN MAÇLARI

DETAYLI FİKSTÜR
reklam