
Gözde KUZUCU/ AĞRI-BHA
Taşlıçay Belediyesi Başkanı Mehmet Ali Budak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerini misafir etti.
Başkan Budak, belediye makam koltuğuna oturan öğrencilerin taleplerini dinleyerek projelerini dikkatle değerlendirdi. Öğrenciler tarafından özellikle dile getirilen “Her Mahalleye Bir Park” projesini en kısa sürede hayata geçireceklerini belirtti.
Ziyaretin ardından kısa bir açıklamada bulunan Taşlıçay Belediye Başkanı Mehmet Ali Budak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımız için daha özverili çalışacağımızı ifade ediyoruz.” dedi.