DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ordu’dan süt üreticisine destek

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ordu’dan süt üreticisine destek
reklam

Ordu Büyükşehir Belediyesi çiğ süt altyapısını geliştirmek amacıyla süt toplama merkezleri ve aile işletmelerine süt soğutma tankı desteğinde bulundu. Üreticilere büyük kolaylık sağlayan uygulamalar, sütün sağlıklı ve değerinde satılmasının önünü açtı.

featured






Ordu – BHA

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, tarım ve hayvancılık alanında üretim ve verimin artması amacıyla üreticilere desteğini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarımın birçok alanında olduğu gibi süt sığırcılığını da yaygınlaştırmak, süt üretimini ve kalitesini artırmak amacıyla önemli projelere imza attı.

SÜTÜN RAF ÖMRÜ UZADI

Büyükşehir Belediyesi çiğ süt altyapısını geliştirerek sütün kalitesini ve pazar değerini artırmak amacıyla 9 farklı lokasyonda 25.5 ton kapasiteli süt toplama merkezi kurdu. Bununla sınırlı kalmayan Büyükşehir Belediyesi, 30 aile işletmesine 200 ve 300 litre kapasiteli ev tipi süt soğutma tankı desteği de verdi.

ÜRETİCİLER SÜTÜNÜ KORUMA ALTINA ALARAK DEĞERİNİ ARTTIRDI

Ordu dört bir yanında dağıtılan süt tankları aile tipi işletmelere büyük kolaylık sağladı. Büyükşehir Belediyesinin süt soğutma tankı desteği ile sütün ömrünü uzatan ve sağlıklı koşullarda biriktiren üreticiler, bu sayede değerinde ve kaliteli süt satarak kazançlarını katladı.

Ordu’dan süt üreticisine destek


YORUM YAP