DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Tohumluk Vakfı köy çocuklarını ressamlarla buluşturacak

Yayınlanma Tarihi : Google News
Tohumluk Vakfı köy çocuklarını ressamlarla buluşturacak
reklam

Tohumluk Sosyal Yardımlaşma, Eğitim, Kültür ve Sanat Vakfı , “Ankara Kültür Yolu Festivali”  kapsamında köy çocukları ile  ressamları buluşturuyor.

featured






ANKARA-BHA

Ankara Kültür Yolu Festivali bugün yapılacak etkinliklerle başlıyor…

Tohumluk Vakfı da Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve Ankara Kent Konseyi’nin (AKK) destekleri ile  “Benim Köyüm Benim Ankaram”  Resim Çalıştayı ve Köy Çocukları Fotoğraf Sergisi ile Ankara Kültür Yolu Festivali‘nde yerini alıyor.

27 Eylül Cuma günü, saat 16.00-19.00 arasında Ankara Kent Konseyi Sanat Galerisi‘nde gerçekleşecek olan etkinliklerde12-15 yaş arası köy çocukları ressamlar eşliğinde önce eskiz çalışması yapacak, ardından akrilik boya ile spontanitelerini resme dökecek ve köylerini ve Ankara’yı iki ayrı resimde anlatacak. Daha sonra çocukların ortaklaşa yapacağı uzun dev bir resim gerçekleşecek. Etkinliğin sonunda tamamlanmış olan resimler başka bir sergi etkinliği ile izleyicilerin beğenisine sunulacak olup, online sergiler ile de geniş kitlelere ulaştırılacak.

Ayrıca, eş zamanlı olarak, Ankara Kent Konseyi Sanat Galerisi duvarlarında köy çocuklarının fotoğrafçılık eğitiminde çektiği köy fotoğrafları sergilenecek.

Tohumluk Vakfı köy çocuklarını ressamlarla buluşturacak


YORUM YAP