DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Türkiye-Azerbaycan gençlerinden yeşil dünya için birliktelik!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Türkiye-Azerbaycan gençlerinden yeşil dünya için birliktelik!
reklam

Azerbaycan Gençlerin Teşebbüsüne Destek Sosyal Birliği ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ortaklığıyla Türkiye-Azerbaycan Gençlerinin Yeşil Dünya İçin Dayanışma Forumu 25 Ekim’de Ankara Kent Konseyi’nde düzenlenecek.

featured






ANKARA-BHA

Azerbaycan Gençlerin Teşebbüsüne Destek Sosyal Birliği ve Türk İnternet Medya Birliğinin (TİMBİR) birlikte düzenleyeceği “Türkiye-Azerbaycan Gençlerinin Yeşil Dünya için Dayanışma Forumu” 25 Ekim Cuma günü saat 14.30’da Ankara Kent Konseyi (AKK) binasında gerçekleşecek.

Türkiye ve Azerbaycan’ın iklim çalışmalarından bahseden kısa film ve Türkiye Azerbaycan İklim Dayanışması Panelinin de yer alacağı program Proje Başkanı Toğrul Alllahverdili, Azerbaycan Basın Konseyi YK üyesi Agil Alesker, Azerbaycan Gençlik Vakfı Nahçıvan Temsilciliği Başkanı Arzu Kasımov, TİMBİR Başkanı Dr. Süleyman Basa, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkan Vekili Faruk Köylüoğlu, Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu üyesi Aygün Attar ve Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Reşat Mammadov’un açılış konuşmalarıyla başlayacak ve panel ile devam edecek.

Türkiye-Azerbaycan gençlerinden yeşil dünya için birliktelik!


YORUM YAP