DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Vali Ayaz, Şabanözü’nde İncelemelerde Bulundu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Vali Ayaz, Şabanözü’nde İncelemelerde Bulundu
reklam

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, bir dizi incelemede bulunmak üzere Şabanözü ilçesini ziyaret etti.

Şabanözü’nde gerçekleştirilen ve devam eden yatırımları yerinden görmek için ilçeye giden Vali Ayaz, ilk olarak yapımı tamamlanan Kamış köyü yolunda incelemede bulundu. Burada İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Soydaş, Köye Yönelik Hizmetler Müdürü Hasan Kale ile yüklenici firma yetkilileri tarafından karşılanan Vali Abdullah Ayaz, Şabanözü Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

Detaylı yol incelemesinin ardından Şabanözü Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Ayaz’a burada Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık ve AK Parti İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik de katıldı.

Kaymakam Mehmet Zahid Uzun’u ziyaret eden Vali Ayaz ve beraberindekiler ardından ilçede faaliyet gösteren Turaç Mühimmat Fabrikası ile Kapeks işletmesi yolunda incelemede bulundu. Son olarak ilçe merkezinde Şabanözü Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kent Meydanı düzenleme çalışmalarını inceleyen Ayaz, burada kendi adına dikilen ağacın dikimine eşlik ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Özcan: Derdimiz Memleket

Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

‘’Derdimiz memleket. Sevdamız insan. Valimiz Sayın Abdullah Ayaz, Milletvekilimiz Sayın Salim Çivitcioğlu, Kaymakamımız Sayın Mehmet Zahid Uzun, Ak Parti İl başkanımız Sayın Abdulkadir Çelik, İl genel meclis başkanımız Sayın Mustafa Çıbık, İlçe Başkanımız Sayın Uğur Soydaş ve il genel meclis üyelerimiz ile haftanın ilk gününe kent meydanı projemizi inceleyip, esnaf ve vatandaşlarımızla hasbihal ederek devam ediyoruz. Onları dinliyor, çözüm üretmek için çalışıyoruz.’’

Çivitcioğlu: Yarınların Daha Güzel Olacak Şabanözü’m

Şabanözü’ndeki ziyarette yer alan milletvekili Çivitcioğlu, ziyarete ilişkin sosyal medyadan paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:

‘’Gayemiz, gelecek nesillere; nefes alan daha yeşil bir Şabanözü, daha yeşil bir Çankırı bırakmak. Sana hizmet etme sevdamızla, yarınların daha da güzel olacak Şabanözü’m. Sizin için hep sizlerleyiz.’’

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.